19.5 C
Tirana
Thursday, May 30, 2024
spot_img
Faqe KryesoreLajmeAktualitetVetëm 14 Lekë në ditë! Siguroni shëndetin e nxënësve e studentëve dhe...

Vetëm 14 Lekë në ditë! Siguroni shëndetin e nxënësve e studentëve dhe mendoni vetëm për rezultatet në mësime

Nxënësit e shkollave 9-vjeçare dhe të mesme iu rikthehen procesit mësimor pas rreth 3 muajsh pushimi dhe pas një viti shkollor të kryer kryesisht Online.

Kjo situatë e vështirë, për vendin tonë por edhe mbarë botën, ka bërë që prindërit të jenë më të shqetësuar për shëndetin e fëmijëve të tyre.

Por gjithmonë ka një zgjidhje.

SIGAL UNIQA Group Austria, kompania lider e sigurimeve në Shqipëri dhe rajon, u vjen në ndihmë nxënësve, studentëve dhe prindërve me Paketën e Sigurimit Shëndetësor dedikuar vetëm atyre.

Ky sigurim mbulon të gjitha procedurat e diagnostifikimit dhe trajtimit që mund të kenë nevojë fëmijët tuaj si dhe shpenzimet tuaja shëndetësore si rezultat i një aksidenti ose sëmundjeje të papritur, në klinikat dhe spitalet më mira dhe pa asnjë shpenzim.

 

Jurgert Prezja, Zv.Drejtor i Departamentit të Marrjes në Sigurim të Shëndetit dhe Aksidenteve në SIGAL UNIQA, na tregon shkurtimisht përfitimet nga ky sigurim.

 “Paketat tona të sigurimit shëndetësor janë krijuar për të mbuluar nevojat tuaja mjekësore.

Sigurimi i përgatitur nga SIGAL UNIQA mbulon të gjitha procedurat e diagnostikimit dhe trajtimit që mund të keni nevojë si dhe shpenzimet tuaja shëndetësore si rezultat i një aksidenti ose sëmundjeje të papritur, në klinikat dhe spitalet më mira dhe pa shqetësime financiare”.

 – Paketa e sigurimit për nxënës dhe studentë siguron prindin dhe fëmijën njëkohësisht.

– Në rast fatkeqësie të prindit, fëmijës bëhet përfitues i një dëmshpërblimi prej 5 milionë lekësh të vjetra për të përballuar vështirësitë e shkollimit apo jetesës.

– Në rast se fëmija sëmuret gjatë vitit të sigurimit, faturat mjekësore në spitale private deri në 1 milion lekë në vit paguhen nga SIGAL UNIQA përfshire vizitat me mjekët specialistë, diagnostikimi, ilaçet e rekomanduara nga mjeku, shtrimi në spital, etj).

Edhe nëse mendon të shkosh jashtë vendit për të studiuar, mos u shqetëso! SIGAL UNIQA Group Austria ka menduar edhe për ty me paketën e Sigurimit për “Studentët Jashtë Shqipërisë”.

Ky sigurim është për të gjithë personat që udhëtojnë për të studiuar jashtë Shqipërisë për studime, specializime, master, doktoraturë etj. Ndërsa çmimi dhe mbulimet e këtij sigurimi janë në varësi të shtetit ku ju do të shkoni për të studiuar.

Iva Hoxha është një prej të rinjve të shumtë shqiptarë që ka vendosur të studiojë në Itali dhe para nisjes është siguruar fillimisht në SIGAL UNIQA.

Serioziteti dhe standartet europiane me të cilat operon SIGAL bënë që IVA ti besonte pikërisht kësaj kompanie shëndetin e saj.

“Si shumë të rinj të tjerë shqiptarë, edhe unë kam zgjedhur të ndjek studimet universitare në Itali.

Por para se të nisem, bëra diçka që është kusht për marrjen e vizave në ambasadë, SIGURIMIN E SHËNDETIT. Dhe për këtë arsye zgjodha të sigurohem te SIGAL UNIQA Group Austria, kompani serioze dhe me standarte europiane. Sigurisht, e nxitur edhe nga këshillat që më dhanë miqtë e mi që kanë shkuar për studime jashtë vendit, para meje.

Tani nisem edhe më e qetë drejt Italisë, ndërsa familjarët e mi nuk do të kenë merakun e shëndetit tim.  Faleminderit SIGAL”

Por nuk ka vetëm shqiptarë që zgjedhin të studiojnë jashtë Shqipërisë, por edhe të huaj që vendosin të studiojnë në vendin tonë. Mes tyre edhe shumë italianë.

Ne intervistuam Albana Përgjini, pjesë e një zyre që përgatit dokumentacionet për italianët dhe të huaj të kombësive të tjera që duan të jetojnë dhe punojnë apo të ndjekin studimet në Shqipëri.

Sipas saj, SIGAL UNIQA Group Austria është kompania e sigurimeve më e preferuar nga të huajt që vijnë në Shqipëri për shkak të jetëgjatësisë në treg, emrit të krijuar dhe garancive që ofron.

“Zyra jonë asiston me dhjetëra dhe qindar shtetas italianë dhe jo vetëm që jetojnë, punojnë dhe studiojnë në Shqipëri. Nga eksperienca e mirë që kemi patur në të kaluarën, ne u këshillojmë klientëve tanë të sigurohen pranë SIGAL UNIQA Group Austria. Kjo për shkak të emrit që kjo kompani ka në Shqipëri dhe rajon.

Në çdo rast problemi shëndetësor, SIGAL UNIQA përgjigjet në një kohë shumë të shpejtë, ndërsa u ofron klientëve tanë garanci të standarteve europiane”.

Sa kushton Sigurimi i Nxënësve dhe Studentëve?

Vetëm 14 Lekë të rinj në ditë ose 5 mijë lekë të rinj në vit.

PO JETOJMË KOHË TË VËSHTIRA. MOS I LINI ASGJË RASTËSISË. SIGURONI SHËNDETIN TE SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA DHE MENDONI VETËM PËR REZULTATET NË MESIME.

NËSE DO TË SIGUROHESH KA VETËM 1 EMËR, SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Për më shumë informacion:

www.sigal.com.al

infoshë[email protected]

WhatsApp: 068 60 62 829

 

 

spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

REKLAME

spot_img

Me te lexuarat