8.5 C
Tirana
Tuesday, December 5, 2023
spot_img
Faqe KryesoreLajmeAktualitetGati për në shkollë? Prindër, ja rruga për të mbrojtur fëmijët dhe...

Gati për në shkollë? Prindër, ja rruga për të mbrojtur fëmijët dhe veten

Nxënësit e shkollave 9-vjeçare dhe të mesme i rikthehen këtë të hënë procesit mësimor pas rreth 3 muajsh pushimi dhe pas një viti shkollor të kryer kryesisht Online dhe nën kërcënimin dhe frikën e pandemisë Covid-19.

Sa të interesuar jemi të bëjmë investimin më të zgjuar për vete dhe për fëmijët tanë, atë të sigurimit të shëndetit dhe të jetës?

Bëjmë çdo gjë për shkollimin e tyre, investojmë në kurse të ndryshme për të rritur shkallën e tyre të njohurive, përpiqemi t’i përgatisim për sfidat e jetës, por kulturën e sigurimit nuk e kemi ne si prindër e nuk e përcjellim as tek fëmijët.

SIGAL UNIQA Group Austria, kompania lider e sigurimeve në Shqipëri dhe rajon, u vjen në ndihmë nxënësve, studentëve dhe prindërve me Paketën e Sigurimit Shëndetësor dedikuar vetëm nxënësve dhe studentëve.

Ky sigurim ofrohet për herë të parë nga SIGAL UNIQA dhe është dizenjuar me synimin që të ofrojë për prindërit një mbështetje financiare në rast sëmundje apo aksidenti të fëmijës.

“Paketat tona të sigurimit shëndetësor janë krijuar për të mbuluar nevojat tuaja mjekësore, duke siguruar që ju të keni një mbulim gjithëpërfshirës kur keni më shumë nevojë, pa harruar edhe mbulimin për trajtimin e COVID-19. Sigurimi i përgatitur nga SIGAL UNIQA mbulon të gjitha llojet e procedurave të diagnostikimit dhe trajtimit që mund të keni nevojë si dhe shpenzimet tuaja shëndetësore që do të ndodhin si rezultat i një aksidenti ose sëmundjeje të papritur, në klinikat dhe spitalet më mira dhe pa shqetësime financiare”.

PAKETA E SIGURIMIT PËR NXËNËS DHE STUDENTË:
– Paketa e sigurimit për nxënës dhe studentë siguron prindin dhe fëmijën njëkohësisht.
– Në rast se prindi humbet jetën, fëmijës i jepet një dëmshpërblim prej 5 milionë lekësh për të përballuar vështirësitë e para të paguar pa vëshitrësi tarifat vjetore të shkollimit.
– Në rast se fëmija sëmuret gjatë vitit të sigurimit, faturat mjekësore në spitale private deri në 1 milion lekë në vit paguhen nga SIGAL UNIQA.
– Në këtë paketë përfshihen vizitat me mjekët specialistë, diagnostifikimi, ilaçet e rekomanduara nga mjeku, shtrimi në spital etj).

Edhe nëse mendon të shkosh jashtë vendit për të studiuar, mos u shqetëso! SIGAL UNIQA Group Austria ka menduar edhe për ty me paketën e Sigurimit për “Studentët Jashtë Shqipërisë”.

Ky sigurim është për të gjithë personat që udhëtojnë për të studiuar jashtë Shqipërisë për studime, specializime, master, doktoraturë etj. Ndërsa çmimi dhe mbulimet e këtij sigurimi janë në varësi të shtetit ku ju do të shkoni për të studiuar.

Ja çfarë duhet të dini para se të shkoni në ambasadë:

Ambasada Italiane

– Mbulim të shpenzimeve shëndetësore deri në 30,000 Euro

– Ofrohet për studime, punësim apo bashkim familjar

– SIGAL UNIQA ofron edhe mbulimin Anti-Covid

Ambasada Austriake

– Mbulim për shpenzime shëndetësore në shumën 30,000 Euro

– Mbulim i shpenzimeve në rast infektimi me Covid, i detyrueshëm

– Ofrohet për studime, punësim apo bashkim familjar, për periudha deri në një vit.

Ambasada Gjermane

– Mbulim për shpenzime shëndetësore në shumën 30,000 Euro

– Ofrohet për studime, punësim apo bashkim familjar (3 mujore për bashkimet familjare dhe 6 mujore ose 1-vjeçare për studentët.

– SIGAL UNIQA ofron edhe mbulimin Anti-Covid

Ambasada Greke

– SIGAL UNIQA ofron paketat e Sigurimeve sipas kritereve të vendosura nga vetë Ambasada.

– SIGAL UNIQA ofron edhe mbulimin Anti-Covid

Ambasada Polake

– Mbulime për shpenzime shëndetësore deri 30,000 Euro, por ka raste edhe 50,000 Euro

– SIGAL UNIQA ofron edhe mbulimin Anti-Covid

Ambasada Çeke

– Mbulim për shpenzime shëndetësore në shumën 30,000 apo 60,000 Euro

– SIGAL UNIQA ofron edhe mbulimin Anti-Covid.

PO JETOJMË KOHË TË VËSHTIRA. MOS I LINI ASGJË RASTËSISË. SIGURONI SHËNDETIN TE SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA DHE MENDONI VETËM PËR REZULTATET NË MESIME.

NËSE DO TË SIGUROHESH KA VETËM 1 EMËR, SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Na shkruani:
infoshë[email protected]

Merrni një ofertë tani:
WhatsApp: 068 60 62 829

spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

REKLAME

spot_img

Me te lexuarat