“Në këto momente që po flasim trupat nuk kanë mundur që të nxirren apo lëvizen, duke qenë se është një pamje e tmerrshme ajo që po shohim në këto momente. Trupat janë gjithandej, rreth e rrotull automjetit, trupa të cilët është e vështirë që të identifikohen”, raporton gazetarja.

Shtatë prej viktimave kanë qenë emigrantë që vinin nga vendet e Lindjes së Mesme dhe viktima e tetë, shoferi nga Shkodra.

Makina ka qenë e marrë me qira me policinë që ka shoqëruar pronarin e saj.