4.5 C
Tirana
Saturday, February 4, 2023
spot_img
Faqe KryesoreKryesoreKompania e njohur i bashkohet Pool-it të sigurimit nga ciklonet, ja çfarë...

Kompania e njohur i bashkohet Pool-it të sigurimit nga ciklonet, ja çfarë mbulon polica

Australian Reinsurance Pool Corporation (ARPC) ka njoftuar se nga 1 janari 2023, marka Sure Insurance i është bashkuar Cyclone Riinsurance Pool (pool për ciklonet) si një klient sigurues përmes emetuesve të produkteve të tyre Liberty Mutual Insurance Company, Dega Australi, duke tregtuar si Liberty Specialty Markets dhe Pacific International Insurance.

Sure Insurance është një agjenci e përgjithshme që administron policat e sigurimit në emër të lëshuesve të produkteve të tyre Liberty Mutual Insurance Company, Dega Australi, që tregton si Liberty Specialty Markets dhe Pacific International Insurance.

Pool nga ciklonet është një marrëveshje risigurimi midis klientëve të siguruesve dhe ARPC. Ky pool mbulon politikat e sigurimit të pronës familjare dhe bizneseve të vogla. ARPC filloi funksionimin e pool të cikloneve nga 1 korriku 2022. Pool i cikloneve operon në mbarë Australinë, por synon mbështetjen për zonat e prirura nga ciklonet dhe ofron risigurim për siguruesit që operojnë në ato zona.

Pool nga ciklonet është projektuar për të reduktuar primet e sigurimit për familjet, bizneset e vogla dhe shtresat rezidenciale dhe tregtare.

Grupi mbështetet nga një garanci qeveritare prej 10 miliardë dollarësh Australianë (7 miliardë dollarë amerikanë) dhe menaxhohet nga Australian Reinsurance Pool Corporation.

spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

REKLAME

spot_img

Me te lexuarat