23.5 C
Tirana
Sunday, June 16, 2024
spot_img
Faqe KryesoreLajmeAktualitetProfesionalizëm, inovacion dhe dëmshpërblim në kohë/ SIGAL UNIQA rrit peshën e saj...

Profesionalizëm, inovacion dhe dëmshpërblim në kohë/ SIGAL UNIQA rrit peshën e saj në Sigurimet e Shëndetit

SIGAL UNIQA, që prej themelimit të saj në vitin 1999, i ka dhënë një vëmendje të veçantrë Sigurimit të Shëndetit.

Në sajë të investimeve të rëndësishme të kryera ndër vit, SIGAL UNIQA u mundëson sot mbi 1.2 milionë klientëve të saj klientëve të saj mundësinë e marrjes së shërbimeve shëndetësore në spitalet, klinikat dhe laboratorët më të mirë në vend dhe botë, ndërsa ka ditur të sjellë produktet më novatore.

Këtu mund të përmendim aplikacionin “TeleShëndet”, “Karta e Kujdesit Shëndetësor”, Paketën “Jetë Plus”, “Sigurimi anti-Tumor”, “Check Up sipas Protokollit Japonez” dhe së fundmi aplikacionin për paraqitjen e dëmeve online, diçka që sot e ofrojnë vetëm emrat më të mëdhenj të sigurimeve në botë.

Kjo qasje e kompanisë ka bërë që ajo të zotërojë sot rreth 50% të tregut në Sigurimet e Shëndetit, fakt vërtetohet edhe nga raporti i sotëm i AMF, mbi zhvillimet e tregut të sigurimeve në Shqipëri për periudhën janar-prill 2024.

SIGURIMI AKSIDENTE DHE SHËNDETI

NDARJA E TREGUT 

DËMET E PAGUARA 

Ky besim i madh nga ana e qytetarëve dhe bizneseve në vend i dedikohet edhe pagesës në kohë të dëmeve pasi në 25 vite aktivitet, SIGAL UNIQA ka paguar mbi 500 milionë Euro dëmshpërblime ndërsa u ka mundësuar mijëra klientëve diagnostikimin dhe kurimin në spitalet më të mira në Shqipëri, rajon, Evropë dhe botë.

SIGURIMI PRIVAT I SHËNDETIT

NDARJA E TREGUT 

DËMET E PAGUARA 

SIGURIMI “SHËNDETI NË UDHËTIM”

Për më shumë informacione mbi paketat e sigurimit shëndetësor, kontaktoni në:

Whatsapp: 068 60 62 829

E-mail: [email protected]

spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

REKLAME

spot_img

Me te lexuarat